Bingöl’de 'Kökünü Kurutma'da 21 gözaltı
Fashion Week'in 'Tilla' kreasyonu Mudanya'dan görücüye çıktı
04.01.2023 - Çarşamba 14:01
Dünyanın hazır giyim konseptine öncülük eden tek ve en büyük moda platformu Fashion Week Türkiye'nin Tilla 2023 Kreasyonu, yeni yılda Bursa'nın Mudanya ilçesinden görücüye çıktı.
BURSA (İGFA) - Coğrafi konumu itibari ile Asya, Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Uzak Doğu ve Slav ülkeleri dahil okyanus ötesi ülkelerle de iş birliği yaparak hazır giyim ve moda sektöründe köprü vazifesi gören 7 kıtanın en büyüğü olan Fashion Week Türkiye Platformu'nda yer alan uluslararası moda markası Tilla'nın çekimleri Mudanya'da gerçekleştirildi.

22-23 Mart 2023 Fashion Week Türkiye İstanbul ekspozisyonlarında yer alacak önemli markalardan TİLLA, Tolga Ösme tasarımları ile yer alacak.

Öncesinde yapımcılığı ve yönetmenliği Emrah Kayihan'a ait olan moda çekimlerinin gerçekleştirildiği Mudanya Montania Hotel'de koleksiyonu ünlü mankenler Buse Ilgaz, Maria Smirnova ve Simge Su sergiledi.

Modellerin makyajlarını Altıer Akademi'nin ünlü make-uplarından Yiğit Enes Giray hazırlarken, Ali Akın, Zeki Çelik ve Zafer Erdoğan görüntüledi.
https://youtu.be/CaiBULlRJfQ
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde