Sakarya pedal çevirerek mutlu oluyor
ABD Temsilciler Meclisi’nden Türk iş insanına ödül
27.12.2022 - Salı 12:11
New York’ta yaşayan ve ABD’nin ünlü pizza zinciri Champion Pizza’nın sahibi olan Türk iş insanı Hakkı Akdeniz, ABD Temsilciler Meclisi’nin de aralarında bulunduğu beş ayrı devlet kurumu tarafından “Yılın Topluluk Lideri” ödülüne layık görüldü.
ABD (İGFA) - Evsizlere ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarıyla ABD kamuoyunun yakından tanıdığı Türk iş insanı Hakkı Akdeniz, ABD Temsilciler Meclisi, New York Eyalet Meclisi, New York Eyalet Senatosu, New York Belediyesi ve Manhattan İlçe Başkanlık Ofisi tarafından “Yılın Topluluk Lideri” seçildi.
New York’ta düzenlenen törende konuşan Hakkı Akdeniz, “Almak için vermeyin, başkalarına vermeleri için ilham olun. Umarım size ilham vermişimdir ve başkalarına da vermeleri için ilham olmaya devam edeceğim” dedi.

Yılın topluluk lideri olarak seçilmekten büyük onur duyduğunu söyleyen Akdeniz, “Bunu, başkalarına iyilik yapmalarına, yardım etmelerine ilham vermek için kullanmayı umuyorum. Umarım insanlar bunu görür ve kesinlikle herkesin bir yerden başlayıp benim yaptığım gibi dünya üzerinde büyük bir etki yaratabileceğini anlar. Bu benim için ömür boyu sürecek bir başarı ve çok mutluyum” ifadelerini kullandı.
EVSİZ GÜNLERİNİ UNUTMADI
Diyarbakır’da doğan Hakkı Akdeniz, küçük yaşlarda gittiği ABD’de uzun süre evsiz kaldı ve sıfırdan başladığı iş hayatında zirveye yükselen bir başarı hikayesi örneği oluşturdu.
Champion Pizza markası ile ABD’nin pizza zincirlerinden olurken Hakki’s markası ile de dondurulmuş pizza ve gıda ürünleri pazarında yerini aldı. Evsiz günlerini unutmayan Akdeniz, evsizlere yönelik yardım çalışmalarıyla ABD’nin örnek kişileri arasında yer alıyor.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde