Bursa Osmangazi şiddete 'dur' dedi
Gaziantep'in etkileşimi yüksek!
01.12.2022 - Perşembe 13:11
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesapları Kasım ayı verilerine göre 30 büyükşehir belediyesi içerisinde en fazla etkileşim alan belediye oldu.
GAZİANTEP (İGFA) - Yapılan sosyal medya kullanım performans analizine göre sosyal medya hesaplarının paylaşımlarına gelen beğeni, yorum, retweet ve paylaşım sayılarının istatistiklerinde Kasım ayında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Facebook, Twitter, Instagram ve Youtube platformlarında 711 iletisi 675 bin 217 etkileşim alarak birinci oldu.
Gaziantep Büyükşehir’i Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi takip etti.
Ankara Büyükşehir Belediyesi 4’üncü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 5’inci, İzmir Büyükşehir Belediyesi ise listede 6’ncı sırada yer aldı.

Kasım ayı Büyükşehir Belediye Başkanları Sosyal Medya Analiz Raporu’na göre ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Twitter, Instagram ve Facebook sosyal medya hesapları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın ardından toplamda 2 milyon 897 bin 398 etkileşim alarak 3’üncü oldu.
Başkan Fatma Şahin’in sosyal medya hesaplarından paylaştığı videolar ise 22 milyon 101 bin 159 toplam izlenme sayısına ulaşarak Kasım ayında en fazla izlenme sayısı elde eden 2’nci belediye başkanı oldu.
Başkan Büyükakın: Vatman olmak isteyen kadınlara kapımız açık
İzmir Öğretmen Akademileri’nden kültür dolu etkinlik
Sakarya Metrobüs Hattı’nda yeni gelişme
Eskişehir’de Klarinet Konçertosu’nun dünya prömiyeri
Mudanya'da özel gereksinimli bireyler için pasta kesildi
Antalya’da Mola Evleri destek olmaya devam ediyor
Trabzon Of’ta Adalet Sarayı temeli atıldı
Malatya’da ‘Pusuda’ tiyatro oyunu beğeni topladı
Denizli'de Kadın Meclisi’nden anlamlı buluşma
Ankara'da bir haftada bin 20 aranan kişi yakalandı