USOP yollarda tırı Kocaeli’nde
Muğla'da 'Engelsİzciler Projesi'ne teşekkür
01.11.2022 - Salı 12:01
Muğla Büyükşehir Belediyesi EngelsİZCİLER Projesi Dünya Bağımsız İzciler Organizasyonu (WOİS) ve Trakya İzciler Birliği Federasyonunun “evrensel izci kardeşliği” teması ile İzmir’de gerçekleştirdiği törende “İzciliğin Gelişmesine Destek Teşekkür Plaketi” aldı.
MUĞLA (İGFA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği ve Türkiye’de ilk olan Engelli Ailelerine Kısa Mola Merkezleri’nde başlattığı EngelsİZCİLER (Melek İzciler) Projesi “İzciliğin Gelişmesine Destek Teşekkür Plaketi aldı. Dünya Bağımsız İzciler Organizasyonu (WOİS) ve Trakya İzciler Birliği Federasyonunun “evrensel izci kardeşliği” teması ile gerçekleştirdiği törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katıldı.
Muğla Büyükşehir Belediyesi EngelsİZCİLER Projesi teşekkür plaketiniMuğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün adına Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı aldı.
29 Ekim 2022 tarihinde İzmir Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen uluslararası törene dünyanın farklı yerlerinden izci kuruluşları ISVG ve WOIS kurucu başkanları ve yöneticileri ile dünya izci kuruluşlarına üye önde gelen yerli ve yabancı izci liderleri katılım sağladı.

EngelsİZCİLER (Melek İzciler) Projesi engellilerin izcilik eğitimi ile edinilen yaşam disiplini, toplum ve sosyal yaşam uyum sürecinde etkin bir rol almalarını sağlamanın yanında kamplarda yapılan izcilik eğitimler sayesinde engellilerin sosyal yaşam sürecine uyum süreçleri ve ortak yaşam becerilerini geliştiriyor.
Muğla Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar EngelsİZCİLER projesi ile Fethiye İnlice, Marmaris Asparan kamp alanlarında 4 ayrı çadır kampı düzenledi.
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde
Manisa'da veri temelli çevre yönetiminde yeni dönem
Vakıflar Kanunu'nda kapsamlı değişiklik!
Kocaeli ray filosunu 28'e yükseltti
Ankara UNESCO öğrenen şehirler listesinde
Başkan Büyükakın: Vatman olmak isteyen kadınlara kapımız açık
İzmir Öğretmen Akademileri’nden kültür dolu etkinlik