Bilinçli bireylerin yetişmesinde programlama önemli
Bursa protokolünden Modef Expo’ya ziyaret
07.10.2022 - Cuma 08:00
BURSA (İGFA) - İnegöl Mobilyasının dünya vitrinine çıktığı MODEF Expo 2022 47. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı Pazartesi günü kapılarını ziyaretçilerine açmıştı.
Her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuarı Perşembe günü protokol üyeleri de ziyaret etti. Bursa Valisi Yakup Canbolat, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile beraberindeki heyet, MODEF Expo 2022’ye adeta çıkartma yaptı.
Fuar ziyareti sırasında stantları gezerek hem mobilyaları inceleyen hem de fuara ilişkin firma temsilcilerinden bilgi alan protokol üyeleri, zaman zaman fuara gelen ziyaretçilerle de sohbet etti.
İnegöl Mobilyasının yeni sezon ürünleri ve mobilyada trendi belirleyen renk ve modeller, fuarda ilgiyle incelendi. Protokol üyeleri mobilyacılara hayırlı işler dileklerini iletirken, fuarın da ülkemize ve sektöre hayırlı olması dileklerini ilettiler.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde