Sakarya Büyükşehir’den gençler için kaçırılmayacak bir gece
Eren Operasyonları yerini 'Abluka'ya bıraktı
16.04.2022 - Cumartesi 02:33
11 Ocak 2021 tarihinde başlatılan Eren Operasyonları tamamlandı. Bugün itibariyle Abluka Operasyonları başlatılıyor.
ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nca 2021 yılından bu yana sürdürülen 'Eren Operasyonları' bugün itibariyle yerini Abluka Operasyonları'na bıraktı.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre 15 Nisan itibariyle "İlkbahar-Yaz Abluka Operasyonları"nın başlatıldığı duyuruldu.
Bakanlık, Eren Operasyonları kapsamında; 339 terörist telef olurken, bin 639 mağara/sığınak/deponun imha edildiğin ve 123 bin 391 adet değişik çapta mühimmat ele geçirildiğini kaydetti.
Bugün itibariyle başlayan "İlkbahar - Yaz Abluka Operasyonları"nın 1 Ekim'e kadar devam edeceği belirtilriken, 9 bin 159 operasyon düzenlenmesi hedeflendi.
Operasyonlarda "ara-bul-yoket" taktiğiyle Jandarma Komando, JÖH, PÖH ve güvenlik korucularının da yer alacağı bildirildi.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde