Minik öğrencilere İtfaiyecilik anlatıldı
Ankara'da 6 muhalefet partisinin Kadın Kolları başkanları buluştu
07.04.2022 - Perşembe 06:09
Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Mürşide Gizem Yıldırım’ın iftar daveti ile altı muhalefet partisinin Ankara il kadın kolları başkanları bir araya geldi.
ANKARA (İGFA) - Muhalefet partileri tarafından oluşturulan altılı masa il ve ilçe örgütlerine de sirayet etti. CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan masanın kadın kolları başkanları iftar yemeğinde bir araya geldi.
Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Mürşide Gizem Yıldırım’ın davetiyle CHP İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Çınar, İYİ Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sema Tantoğlu, Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Canan Acun, Demokrat Parti İl Kadın Kolları Başkanı Habibe Çöğen ve DEVA Partisi Ankara Kadın Çalışmaları Başkanı Funda Özer aynı masada buluştu.
Kadınların altılı masası üzerine açıklama yapan Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Mürşide Gizem Yıldırım, davetlerine icabet eden İl Kadın Kolları Başkanlarına teşekkür ederken, "Ortak akla inanan altı siyasi partinin genel başkanları, yarının Türkiye'sini inşa etmek için “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni” çerçevesinde çalışırken, Ankara İl Kadın Kolları Başkanları olarak bizler de seçim sath-ı mailine girilen şu günlerde tüm gücümüzle her gün sahalarda olup, var gücümüzle çalışacağız!” dedi.
Konya’da Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu
Gaziantep’te trafiğe rahat nefes aldıracak proje
İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Gölbaşı'dan uluslararası öğrencilere 'Kamu Diplomasisi ve Medya' dersi
HSK heyetinden Osmaniye Adliyesi'ne üst düzey ziyaret
AntalyaDA Gov4GreenMed projesiyle hibe desteği kazandı
Kırık Tüneli Projesi bölge ulaşımına nefes olacak
Kocaeli'de yüzme bilmeyen kalmasın projesi sürüyor
Bursa Nilüfer'de yeni yıl coşkusu ayın 19'unda başlıyor
Akıllı telefon ve bilgisayar kullanımı boyun sağlığını tehdit ediyor
Muğla'dan yürek ısıtan destek