Akbank Kısa Film Festivali’nin ödüllü filmleri üniversitelerde
Ümit Özdağ'dan Mansur Yavaş'a açık davet
06.04.2022 - Çarşamba 21:42
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu programda, partisinin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.
ANKARA (İGFA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ı, Zafer Partisi olarak göreve davet ederek, "Bu bir adaylık değil, milli bir meseledir" çağrısında bulundu.
Özdağ katıldığı canlı yayında, birilerinin küçük siyasi taktiklerle, 'Ya genel başkan seçimi kaybeder, biz de onun yerine oturuz' biçimindeki hesaplarına heba edileyemecek bir durumun söz konusu olduğunu belirterek, "Onun için biz, Zafer Partisi olarak, bir yumuşak geçişi, Türkiye'nin gerilime girmeden parlamenter sisteme geçişi yürütebilecek ve halkın her kesiminden oy alabilecek kişinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu gördük. Onun için de Mansur Yavaş'ı, Zafer Partisi olarak göreve çağırıyoruz. Bu bir adaylık değil, milli bir meseledir. 'Hayır o Ankara'nın belediye başkanıdır, işini yapsın', hiç kimse Türkiye'nin kaderiyle ilgili olarak böyle bir şey diyemez. Kamuoyunda Mansur Bey'in her kesimde karşılığını olduğunu gördük. Bunu bir siyasi partinin genel başkanı olarak söylüyorum" diye konuştu.
https://twitter.com/zaferpartisi/status/1511613673130897410
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde