Ramazan’da doğru beslenme önerileri
Büyükşehir'in Ramazan etkinliklerinde coşku sürüyor Karaalioğlu Parkı'nda her akşamfarklı bir etkinlik var
05.04.2022 - Salı 22:33
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı’nda düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm coşkusuyla sürüyor. Etkinliklerin 3. gününde İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Orkestrası konser verdi.
Eski Ramazan eğlencelerini yaşatmak için Karaalioğlu Parkı’nda oluşturulan etkinlik alanı her gece birbirinden renkli gösteri ve eğlencelere ev sahipliği yapıyor. İftarın ardından etkinlik alanını dolduran her yaştan Antalyalı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen programla keyifli bir Ramazan geçiriyor.
MÜZİK VE KAHKAHA DOLU GECE
Ramazan etkinliklerinin üçüncü günü Karagöz-Hacivat gösterisiyle başladı. Ramazan etkinliklerine gelen çocuklar bol kahkahalı bir akşam geçirdi. Gece İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Orkestrası’nın konseriyle devam etti. Antalyalılar, solistler Egemen Balkan, Merve Kolay ve Aslan Günay’ın seslendirdiği şarkılarla coştu. Alanı dolduran Antalyalılar, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği’nin sevilen şarkı ve türkülerini seslendiren solistlere eşlik etti. Müziğin ritmine kendini kaptıran Antalyalılar renkli görüntüler oluşturdu.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde