Çağ Yangını'na prestijli ödül
Eğitimli yerel üretici kadınların ürünlerini satışta
04.04.2022 - Pazartesi 10:27
Yerel üreticilerin ürünlerini tarladan sofraya ulaştıran Tazedirekt, Migros Kadın Akademisi’nde eğitim alan kadın kooperatiflerinin ürünlerini satışa sundu.
İSTANBUL (İGFA) - Yerel üreticilerin ürünlerini tarladan sofraya ulaştıran Tazedirekt, Migros Kadın Akademisi’nde eğitim alan kadın kooperatiflerinin ürünlerini satışa sundu.
İlk aşamada, Migros Kadın Akademisi’nde eğitim alan 2 kadın kooperatifiyle beraber toplamda 4 kadın kooperatifinin ürünlerinin yer aldığı uygulama ile bu sayının yıl sonunda 10 kooperatife çıkartılması hedefleniyor.
Kadın üreticilerin; pekmezden tarhanaya, tahinden acukaya, mantıdan yer fıstığı ezmesine, baldan reçel ve marmelata kadar büyük bir emekle ürettiği doğal lezzetleri özel bir kategoride satışa sunan Tazedirekt, Migros Kadın Akademisi’nin yönlendirmeleriyle kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanmalarına destek olurken, bu alana çalışmak isteyenlere de istihdam olanağı oluşturuluyor.
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde
Manisa'da veri temelli çevre yönetiminde yeni dönem
Vakıflar Kanunu'nda kapsamlı değişiklik!