Erciyes Üniversitesi'ne sistem cihazı
Taze balık mezattan sofraya
02.04.2022 - Cumartesi 10:15
Narlıdere Belediyesi’nin katkılarıyla S.S. Narlıdere Su Ürünleri Kooperatifi Sahilevleri’ndeki balıkçı barınaklarında balık mezatı başladı. Mezatta ilk teklifi Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin verdi.
İZMİR (İGFA)- Narlıdereli balıkçılar, günü ilk ışıklarıyla birlikte ağlardan topladığı balıkları mezatta
satmaya başladı.
Sahilevleri’ndeki S.S. Narlıdere Su Ürünleri Kooperatifi’ne bağlı balıkçılar, taze balıkları tezgaha düşmeden açık artırma usulü mezatta satıyor. Narlıdere Belediyesi’nin katkılarıyla hayata geçen balık mezatı her gün sabah saat 10.00’da başlıyor. Saat 11.00’a kadar süren mezatta tüketiciler, istedikleri balığa teklif vererek sahibi oluyor.

Mezatın ilk teklifini ve Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Balıkçılıkta mezatın yeri ayrı.
Balıkçılıktaki mezat kültürü artık ilçemizde de hayata geçti. Narlıdereli hemşerilerimizin daha fazla balık tüketmesini arzuluyoruz. Mezata yoğun ilgi olması bizleri sevindirdi. Balıkçılarımız da bu ilgiden memnun” diye konuştu.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde