Türkiye’de temiz hava hakkı için mahkemeye giden ilk insanın nefes kesen hukuk mücadelesinde yanında olun!
Başkan Böcek Korkuetli'de KOORKOP'u ziyaret etti
30.03.2022 - Çarşamba 23:12
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ni (KORKOOP) ziyaret etti. Kadın girişimcilere her zaman desteklerinin süreceğini belirten Başkan Böcek, “Birlikte güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, yerelden kalkınma hedefiyle destek verdiği KORKOOP’un Üretim ve Satış Tesisi’ni ziyaret etti. Başkan Böcek, S.S. Korkuteli Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (KORKOOP) Başkanı Dudu Kocabaş’dan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
DESTEĞİMİZ TAM
Kadın girişimcileri her zaman desteklediklerini söyleyen Başkan Böcek, KORKOOP üyelerinin de önemli işler başardığını belirtti. KORKOOP’ta üretilen birbirinden leziz el emeği ürünleri Antalya halkı ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Başkan Böcek, “Kooperatiflerle önemli bir işbirliğimiz var. Özellikle kadınlarımızın içinde yer aldığı kooperatiflere ayrı bir önem veriyoruz. Birlikte önemli işlere imza attık, atmaya da devam edeceğiz” dedi.
BAŞKAN BÖCEK’E TEŞEKKÜR
KORKOOP Başkanı Dudu Kocabaş da Başkan Böcek’e destekleri için teşekkür etti. Kooperatifte çok sayıda kadının emeği olduğunu belirten Kayabaş, “Kadınlarımızın kendi ayakları üzerinde durmasına vesile oldunuz. Kadın çalışan sayımız her geçen gün artıyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Desteğiniz için, bize inandığınız için teşekkür ediyorum” dedi.
EL EMEĞİ ÜRÜNLER SATIŞTA
KORKOOP Üretim ve Satış Tesisi’nde Korkutelili kadınların kendi ürettiği reçeller, zeytin, kuru tarhana, salça, turşu, baharat çeşitleri, un, salamura yaprak, pekmez çeşitleri, bal, erişte, bakliyat, kurutulmuş meyve çeşitleri el emeği ürünlerinin satışı yapılıyor. KORKOOP ürünleri Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Et Satış Mağazalarında da vatandaşlarla buluşuyor.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde