Nevşehir İçin Canla Başla
Jennifer Lopez ve David Gandy: Zamansız Tutkunun Dışa Vurumu Olan Yeni Dolce&Gabbana Gözlük Kampanyasının Yıldızları
23.03.2022 - Çarşamba 08:21
Dolce&Gabbana, Jennifer Lopez ve David Gandy’nin başrolde olduğu ve fotoğrafçılar Mert & Marcus imzalı yeni DG Gözlük kampanyasını sunuyor.
Ezber bozan Sicilya ikonografisinden Made in Italy zarafeti ve baştan çıkarıcı tarzının bir araya gelmesine kadar, modernite ve geleneğin buluştuğu bu görüntüler, Dolce&Gabbana için her zaman temel bir değer olan güzelliğe övgü niteliğindedir.
Kusursuz bir tarzın evrensel ifadesini yansıtan ve zamanın sınırlarını aşan fotoğraf çekimlerinde bu iki özel başrol, Dolce&Gabbana dünyasını mükemmel bir şekilde somutlaştırıyor. Pop yıldızı ve aktris Jennifer Lopez; güçlü kişiliği ve benzersiz sanatsal diliyle kampanyaya ışık tutuyor.
Dolce&Gabbana’nın ikonik yüzlerinden biri olarak dünya çapında tanınan ve markanın zarafet ve stilinin yorumcusu olan İngiliz model David Gandy ise yanında yer alıyor.
Kampanya, çağımızın en önemli kişiliklerinden bazılarını da fotoğraflayan, onların sofistike ruhlarını ölümsüzleştiren ve moda fotoğrafçılığının dilini yeniden tanımlayan Mert Alaş ve Marcus Piggott’tan oluşan Londra ikilisi tarafından çekildi.
Bu dikkat çekici görsellerle birlikte Dolce&Gabbana Gözlük Koleksiyonundaki yeni modellerin ikonik ve güçlü karakteri ortaya çıkıyor: sadece aksesuar değil, aynı zamanda kullanıcının benzersiz kişiliğinin gerçek göstergeleridir.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde