Vatandaşlar Cumhuriyet duygularını CİMER'den paylaşabilecek
Erasmus öğrencileriyle Gebze'de buluştu
28.10.2025 - Salı 10:18
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Erasmus değişim programı kapsamında dünyanın farklı ülkelerinden Gebze’ye gelen üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.
KOCAELİ (İGFA) - Gebze Belediye ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada Başkan Büyükgöz, öğrencilere Gebze’nin kültürel mirası, tarihi dokusu ve ekonomik potansiyeli hakkında kapsamlı bir sunum yaptı. Sunumunda Gebze’nin sanayi, teknoloji ve bilişim alanlarındaki öncü rolünü vurgulayan Başkan Büyükgöz, ilçenin hem geleneksel değerlerini koruyan hem de yenilikçi vizyonuyla geleceğe yön veren bir şehir olduğunu ifade etti.
BU TÜR BULUŞMALAR ADETA BİR KÜLTÜR KÖPRÜSÜ
Program sonunda Erasmus öğrencileriyle sohbet eden Başkan Büyükgöz, kültürel etkileşimin önemine dikkat çekerek, “Bu tür buluşmalar adeta bir kültür köprüsü görevi görüyor. Farklı ülkelerden gelen gençlerin Gebze’yi tanıması, hem kentimiz hem de ülkemiz adına büyük bir kazanım.” dedi.
Başkan Büyükgöz, organizasyona katılım ve katkı sunan tüm öğrencilere ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Kocaeli ray filosunu 28'e yükseltti
Ankara UNESCO öğrenen şehirler listesinde
Başkan Büyükakın: Vatman olmak isteyen kadınlara kapımız açık
İzmir Öğretmen Akademileri’nden kültür dolu etkinlik
Sakarya Metrobüs Hattı’nda yeni gelişme
Eskişehir’de Klarinet Konçertosu’nun dünya prömiyeri
Mudanya'da özel gereksinimli bireyler için pasta kesildi
Antalya’da Mola Evleri destek olmaya devam ediyor
Trabzon Of’ta Adalet Sarayı temeli atıldı
Malatya’da ‘Pusuda’ tiyatro oyunu beğeni topladı