Eskişehirli sporcular Tokyo’da Türkiye’yi temsil edecek
Bursa'da kış spor okullarında ilk dönem tamamlandı
27.10.2025 - Pazartesi 15:29
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kış Spor Okulları sayesinde çocuklar, kış dönemini hem spor yaparak, hem de öğrenerek geçiriyor.
BURSA (İGFA) - Bursa’da tüm çocukların ve gençlerin en az bir spor ve sanat dalıyla uğraşmasını amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Kış Spor Okulları’nda eğitimlerin ilk dönemini tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi’nin modern tesislerinde ve deneyimli antrenörler eşliğinde sporla buluşmanın heyecanını yaşayan çocuklar, 4 hafta süren ilk dönemin tamamlanmasıyla birlikte sertifikalarına kavuştu. 9 dönem halinde gerçekleştirilecek Kış Spor Okulları’nda çocuklar 12 branşta eğitim alma imkanı buluyor.
Karate, güreş, basketbol, taekwondo, judo, cimnastik, voleybol, kort tenisi, okçuluk, satranç, masa tenisi ve yüzme branşlarında eğitimlerin verildiği Kış Spor Okulları’nda, 4-16 yaş aralığındaki çocuklar eğitim alabiliyor. Hafta sonları düzenlenen Kış Spor Okulları’nda ikinci dönem 1 Kasım’da başlayacak. Bazı branşlarda hafta içi eğitimlerin de verildiği Kış Spor Okulları’nda ikinci dönem 27 Kasım’da tamamlanacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, daha fazla genci ve çocuğu sporla buluşturmak için Kış Spor Okulları’nı önemsediklerini söyledi. Herkesin en az bir spor ve sanat dalıyla uğraşması gerektiğini dile getiren Başkan Bozbey, ailelere çocuklarını gönül rahatlığıyla Kış Spor Okulları'na gönderme çağrısında bulundu.
İletişim Başkanlığı’ndan 'kültürel miras' vurgusu
Beyaz perdede haftanın yeni filmleri
Konya’da Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu
Gaziantep’te trafiğe rahat nefes aldıracak proje
İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Gölbaşı'dan uluslararası öğrencilere 'Kamu Diplomasisi ve Medya' dersi
HSK heyetinden Osmaniye Adliyesi'ne üst düzey ziyaret
AntalyaDA Gov4GreenMed projesiyle hibe desteği kazandı
Kırık Tüneli Projesi bölge ulaşımına nefes olacak
Kocaeli'de yüzme bilmeyen kalmasın projesi sürüyor
Bursa Nilüfer'de yeni yıl coşkusu ayın 19'unda başlıyor