Sevcan Orhan hayranlarıyla İzmir Bornova'da buluşacak
Bilecik Bozüyük'te 65 çocuk erkekliğe ilk adım attı
26.10.2025 - Pazar 07:08
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Sevgi Evi Derneği ve İrem Sultan Derneği işbirliğiyle düzenlenen toplu sünnet düğününde 65 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.
Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bozüyük ‘te 65 çocuk için düzenlenen toplu sünnet düğününde mutluluk dolu anlar yaşandı.
Renkli görüntülere sahne olan programa Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Pazaryeri Kaymakamı Muhammet Mustafa Kara, Bozüyük Belediyesi Başkan Vekili İsmail Özcan, eski dönem Milletvekili Selim Yağcı, il ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Ailelerin heyecanına ortak olan Kaymakam Adem Öztürk, emeği geçen dernek temsilcilerine teşekkür ederek, “Bugün 65 yavrumuzun hayatında unutamayacağı bir dönüm noktasına tanıklık ediyoruz. Bu güzel organizasyon, dayanışma ve paylaşma kültürümüzün en güzel örneklerinden biridir.” dedi.
Programda çocuklara çeşitli hediyeler takdim edilirken, derneklerin organize ettiği etkinlikler ve gösterilerle unutulmaz bir gün yaşandı.
İletişim Başkanlığı’ndan 'kültürel miras' vurgusu
Beyaz perdede haftanın yeni filmleri
Konya’da Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu
Gaziantep’te trafiğe rahat nefes aldıracak proje
İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Gölbaşı'dan uluslararası öğrencilere 'Kamu Diplomasisi ve Medya' dersi
HSK heyetinden Osmaniye Adliyesi'ne üst düzey ziyaret
AntalyaDA Gov4GreenMed projesiyle hibe desteği kazandı
Kırık Tüneli Projesi bölge ulaşımına nefes olacak
Kocaeli'de yüzme bilmeyen kalmasın projesi sürüyor
Bursa Nilüfer'de yeni yıl coşkusu ayın 19'unda başlıyor