Afyon trafiği gökyüzünden denetlendi
Manisa Büyükşehir'de toplu ulaşım esnafına destek
15.03.2022 - Salı 03:36
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı 2. Oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplu ulaşım esnafına destek, Akhisar’da yapılacak kavşağa merhum Hüseyin Eryüksel’in adının verilmesi ile imar komisyon raporlarının oylandığı toplantıda, Başkan Ergün, alınan kararların hayırlar getirmesini diledi.
MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı 2. oturumu öncesi meclis üyelerine hitap eden Başkan Ergün, “İlk toplantımızı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gibi önemli bir günde gerçekleştirmiştik. İkinci oturumumuz da yine anlamlı bir gün olan 14 Mart Tıp Bayramı’na denk geldi. Bu vesileyle toplantımızın öncesinde değerli hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Yunusemre Belediye Başkanımız Doktor Mehmet Çerçi başta olmak üzere; meclisimizde eczacı, diş hekimi, sağlık memuru ve veteriner hekim arkadaşlarımız da var. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.
Konuşmasında Milli Mücadele Kahramanı Şehit Makbule Hanım’ı da anan Başkan Ergün, “17 Mart, Manisa’mızın milli mücadele dönemindeki yiğit isimlerinden Gördesli Makbule hanımın şehadetinin 100’üncü yıl dönümü. İşgal altındaki şehrimizde düşmana karşı kahramanca çarpışan, onlara ağır kayıplar yaşatan ve 21 yaşında şehadet şerbetini içen kahramanımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un milli sporcusu Zilan Ertem’i de tebrik eden Başkan Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyespor bünyesinde çocuklarımıza ve gençlerimize 15 branşta spor yapma imkanı sağlıyoruz. Judo branşımızda milli takım sporcumuz olan Zilan Ertem, Hırvatistan’da düzenlenen Ümitler Judo Avrupa Kupası'nda altın madalya kazanarak, bizleri gururlandırdı. Kızımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
Toplu ulaşım esnafına destek, Akhisar’da yapılacak kavşağa merhum Hüseyin Eryüksel’in adının verilmesi ile imar komisyon raporlarının oylandığı toplantıda, Başkan Ergün, alınan kararların hayırlar getirmesini diledi. Tüm maddelerin oylanmasının ardından 12 Nisan Salı günü toplanmak üzere, birleşime son verildi.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde