Antalya Finike'de asansörlere denetim şart!
İzmir Foça'da Başbuğ Türkeş'e lokma hayrı
06.04.2025 - Pazar 08:44
Alparslan Türkeş’in vefatının 28’inci yıl dönümünde İzmir'in Foça ilçesinde de anma töreni düzenlendi.
İZMİR (İGFA) - MHP kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefat yıl dönümü dolayısıyla İzmir'de MHP Foça İlçe Başkanlığı lokma hayrında bulundu.
Foça İlçe Başkanı Mert Yöneyer, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldığı anma töreninde duaların okunmasının ardından lokma hayratı yapıldı .

Başkan Yöneyer, "Başbuğumuz Alparlan Türkeş beyin vefatının 28. Yıl dönümü vesilesiyle hayrımızı yapıp , Dualar ile andık. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin de açıklamasında belirttiği gibi; vatan ve millet sevdasının nişanesi ve partimizin kurucu Genel Başkanı Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey başta olmak üzere, bütün ülkücü şehitlerimizi rahmetle, minnetle, hürmetle anıyor, manevi hatıraları önünde tazimle eğiliyorum" dedi.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde