Geri ödeme kapsamındaki ilaç sayısı 8 bin 845 oldu
Penbeklioğlu ilk kez Manisalıların karşısına çıktı
15.12.2024 - Pazar 11:14
Manisa Şehir Tiyatrosu yeni döneminin ikinci prömiyer gösterimi 'Biraz Daha Çikolata' oyunu büyük bir heyecanla sahnelendi.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kubilay Penbeklioğlu, oyuncu olarak ilk kez Manisalıların karşısına çıktı.
Oyun uzun süre alkış aldı. Heyecanlı bir konuşma yapan Penbeklioğlu, ''Bu daha fragman. Daha göreceğiniz çok şey var. Her şey Manisa için'' dedi.
Manisalıların hiç bir oyunda boş koltuk bırakmadığı Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyartosu'nda önemli bir gece daha yaşandı. Yeni dönemin ikinci prömiyeri 'Biraz Daha Çikolata' oyununda Kubilay Penbeklioğlu, Emel Adıyaman'la birlikte sahneye çıktı. Oyunun yönetmeni Name Sofu, ''Bu izlediğimiz oyun bir kadın hikayesi, Maya'nın hikayesi. Biz kadınlar elimizi attığımız her işte, ayağımızı attığımız her toprakta, bulunduğumuz her ortamda daha başarılı olacağız'' dedi. Gecede, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın ve Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Meliha Çavuşoğlu Kılınçlar da Manisalılarla birlikte yerini aldı.

Oyunun sonunda ekibiyle birlikte Manisalıları selamlayan Kubilay Penbekliolu, ''Çok teşekkür ederiz gerçekten bizi yalnız bırakmadığınız için. Bu bir kadın oyunu ve bir kadın yönetmenin yönetmesi gerekiyordu. Mustafa Arıkoğlu'na çok teşekkür ederiz. Bence Türk tiyatrosunun çok önemli bir yazarı olacak. Onun oyununu burada sahnelemekten büyük onur duyduk. Değerli Büyükşehir Genel Sekter Yardımcım Ulaş Aydın, çok teşekkür ederiz. Sizin desteğiniz olmasa biz bu kadarını yapamazdık. Bu daha fragman. Daha göreceğiniz çok şey var. Her şey Manisa için'' dedi.
Türkiye, bayrağı Fas'ta devraldı! 20. Dünya Su Kongresi 2027’de İstanbul’da
Kocaeli'de yılın üçüncü dönem deniz çöpü izleme faaliyeti
Bakan Memişoğlu: Yıl sonuna kadar 856 yeni ambulans daha hizmete girecek
ADD'den ABD Büyükelçisi Tom Barrack’a tepki
CHP'den asgari ücrette 'adil teşvik' için kanun teklifi
İstanbul Maltepe’de kadın hakları konuşuldu
Bir magandalığın daha gereği yapıldı! Gaziantep’te okula giden çocuğa çarpan sürücü yakalandı!
Trabzon Araklı’ya modern adalet binası törenle açıldı
Kütahya Civli Mahallesi’ne yeni mahalle fırını
Dünyada bir ilk: 70 cilt Mesnevî 'Mana ve Nakış' sergisinde